Fırında yanmış sütlaç yaparken, pirinçlerin iyi yıkanması gerektiğini belirtmişsiniz. Gerçekten de bu adım, sütlaçın hafif olmasına katkı sağlıyor mu? Ayrıca, fırın sıcaklığını önceden ayarlamanın ne kadar önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Benim de denemek istediğim bir tarif, acaba bu püf noktalarını uygularsam sonuç ne olur?
Fırında yanmış sütlaç yaparken, pirinçlerin iyi yıkanması gerektiğini belirtmişsiniz. Gerçekten de bu adım, sütlaçın hafif olmasına katkı sağlıyor mu? Ayrıca, fırın sıcaklığını önceden ayarlamanın ne kadar önemli olduğunu düşünüyorsunuz? Benim de denemek istediğim bir tarif, acaba bu püf noktalarını uygularsam sonuç ne olur?
Cevap yaz