Kızgın yağın sağlığımız üzerindeki etkileri gerçekten merak edici değil mi? Yüksek sıcaklıklarda pişirilmiş yağların trans yağ asitleri oluşturma riski hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, serbest radikallerin hücresel hasara yol açabileceği bilgisi sizce yeterince vurgulanıyor mu? Kızartma yönteminin kalorik içeriği artırması da kilo kontrolü açısından dikkat edilmesi gereken bir nokta gibi görünüyor. Sıcaklık kontrolü ve yağların seçimi ile ilgili öneriler de oldukça önemli. Siz bu konularda neler yapıyorsunuz?
Kızgın yağın sağlığımız üzerindeki etkileri gerçekten merak edici değil mi? Yüksek sıcaklıklarda pişirilmiş yağların trans yağ asitleri oluşturma riski hakkında ne düşünüyorsunuz? Ayrıca, serbest radikallerin hücresel hasara yol açabileceği bilgisi sizce yeterince vurgulanıyor mu? Kızartma yönteminin kalorik içeriği artırması da kilo kontrolü açısından dikkat edilmesi gereken bir nokta gibi görünüyor. Sıcaklık kontrolü ve yağların seçimi ile ilgili öneriler de oldukça önemli. Siz bu konularda neler yapıyorsunuz?
Cevap yaz